2 Mart 2010 Salı

paranoyak değerLendirmeLer



2007-2008 sezonu oLimpiyat stadı, İbb-BEŞİKTAŞ karşı karşıya. ekrem ekşioğLu, bobo ve hakem hakan sivriseLvi pozisyonun kahramanLarı ! hatırLadınız değiL mi ? ekrem boboya sarıLmış boboda ondan kurtuLmak için canhıraş bir mücadeLe veriyor. sonunda güdümLü hakem bobo'yu atıyor !



2009-2010 sezonu yine oLimpiyat stadı bu sefer ibb-fenerbahçe iLe karşı karşıya. bu sefer de güiza-ekrem ekşioğLu ve fırat aydınus pozisyonun kahramanLarı. son adam ekrem güiza'yı çekerek indiriyor ve kırmızı yerine sarı görerek oyunda tutuLuyor !

fener'den bize ne demeyin sakın ! dün sana, bugün ona, yarın yine sana ! ÇÜNKÜ SEN BEŞİKTAŞ'sın ve her daim çekiLemeyen, istenmeyen, engeLLenensin.

ibb başkanı gökseL gümüşdağ'ın erman toroğLu'nu biLe gönderebiLecek kuLis gücüne sahip oLduğu düşünüLünce insanın akLı karışıyor ister istemez. sizLerLe de payLaşmak istedim bu paranoyak değerLendirmemi !

ayrıca hakan sivriseLvi bizi yaktığı maçtan sonra değiL ama gökseL gümüşdağ gibi yine siyasetten aLdığı güçLe yoLuna devam eden kayserispor'un başkanının baskısıyLa hakemLikten eL çektiriLdi.

bkz. aynı sezon kadıköy'deki fenerbahçe-kayserispor maçı !




http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=514492

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder