11 Mart 2010 Perşembe

hovardaLığa anadoLu tokadıdır bu !



son üç sezondur değişmeyen birşey var artık Ligimizde. istanbuL'un büyükLerinin hovardaLığına atıLan yada atıLmaya çaLışıLan anadoLu tokadı !

büyükLeri yönetenLer paraLarını saçıp savururken, tribünLeriyLe cebeLLeşirken, koLtuk davası takım sevdasının önüne geçerken. anadoLu sabırLa, azimLe ve sistemLi çaLışmaLarLa, dar bütçeLere, taraftarsızLığa, medyasızLığa rağmen zirveLeri saLLıyor.

geçtiğimiz iki sezon sivasspor, bu sene de kayserispor ve bursaspor'un çıkışLarı sürpriz değiL ! istikrardan vazgeçmeden, sabırLa ve disipLinLe çaLışınca neLer yapıLabiLdiğinin resmidir.

yeni yayın ihaLesi sonrasında gördüğüm birşey var ki, o da bundan sonra ki yıLLarda anadoLu'dan şampiyon çıkmasının hayaL oLmadığı. hatta bu sezon biLe bursaspor şampiyon oLabiLir. bunun için gerekLi taraftarı da, medyası da, fikstür avantajı da var. tek handikapLarı tecrübesizLik gibi gözükse de bunu da aLi tandoğan, zapo, ömer erdoğan gibi isimLerLe aşabiLirLer. şayet bursaspor şampiyon oLursa, istanbuL'un büyük kuLüp başkanLarı ortak bir basın topLantısıyLa istifa etsinLer !

öyLesine maddi, taraftar, medya gücüne rağmen bursaspor'a, hemde zirve mücadeLesinin iLk senesinde kaybediyorsanız gereği istifa etmektir.

bundan sonra ki seneLerde büyükLerin bu hovardaLıkLarına karşın anadoLu'nun tokatLarı artarak sürecektir. bursaspor, eskişehirspor, kayserispor ve BEŞİKTAŞ'ımızın sponsorLuğunda gaziantepspor iLeriki yıLLardaki şampiyon adayLarım.

istanbuL'un büyükLeri hayaL aLeminde gezinip, avrupa'da kupa yaLanLarı atacakLarına gerekLi özkaynak atıLımLarını yapmaLı ve yerinde transferLere para harcamaLıdırLar. aksi haLde saLtanatLarı son buLacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder