14 Şubat 2011 Pazartesi

kayıplar sonrası




ikinci yarı başlar başlamaz buca ve antep bld maçlarını saymazsak kayıplar aldı başını yürüdü maalesef. bunda dış etkenler kadar iç etkenlerin de varlığı yadsınamaz.

dış etkenleri artık saymayacağım zira kendimi bildim bileli süre gelen şeyler. hakemler, yanlı medya yetmezmiş gibi, yayıncı kuruluş, hükümet ve kulüpler birliği denen bir vakfın başkanının kucağındaki bir federasyon.

iç etkenlerden söz edelim. schuster en ağır eleştirileri aldığı ilk yarıda bile onun yanında oldum fikir olarak. hala da yanındayım ve yanında olacağım. ancak kafamı kurcalayan, sormak istediğim ama muhatap bulamadığım sorularda yok değil !

1-ismail köybaşı formunun zirvesindeyken sakatlıktan yeni çıkmış ve yetenekleri her zaman kısıtlı olan ibrahim üzülmez ısrarı niye ?

2-toraman son maçlarda iyi niyetle mücadelesini sürdürse de agresifliğini ve hatalarını görmemek niye ?

3-Q7'nin hemşehrileri gelmesine rağmen ikinci yarıda artan ciddiyetsizliği niye ?

4-sürekli rakiplerin oyununu eleştirmek ve kendi hatalarını ortaya koymamak niye ?

5-dünyanın her yerinde zayıf takımlar güçlü takımlara karşı skor ve denge ne olursa olsun savunma ağırlıklı oynarken sivri demeçlerle Türkiye'dekileri küçük görmek, antipati yaratmak ve sonrasında da bunlarla başedememek niye ?

ben her halükarda senin yanındayım schuster ! benim gibi binlerce BEŞİKTAŞ taraftarı da yine her halükarda SEVDASININ PEŞİNDE ! ama gözünü seveyim biraz hatayı kendinde ara. çünkü bu kadro ciddi, istekli ve doğru oynarsa hakemleri de yener !..

haydi schuster dayı ( ali ece yorumuyla ) sana güvenenleri mahcup etme ve seni alaşağı etmek için tükürük üstüne tükürük atanlara yalat tükürdüklerini ! zira iyi biliyoruz ki bizim medya maymunlarımız haklının değil güçlünün ve kazananın yanındadır !..

aşağıdaki hareketini de en sonunda kazanan ve haklı olarak seni ve bizi çekemeyenlere yap :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder